image/svg+xml

Bölümümüz Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Bülent KAYGIN'ın Doktora Tez Danışmanlığında Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) 100/2000 Programı kapsamında Doktora Öğrencisi Özlem YILDIZ tezini başarılı bir şekilde savunarak Orman Endüstri Mühendisliği A.B.D.’nın ilk mezunu oldu

Orman Endüstri Mühendisliği A.B.D. öğrencisi Özlem YILDIZ “TR81 Düzey 2 Bölgesinde Orman Ürünleri sanayisinde Endüstriyel Simbiyoz Potansiyeli ve Sürdürülebilir Bir Endüstriyel Simbiyoz Ağı Tasarımı” doktora tez konusu ile Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Tez Teşvik Fonu Almaya Hak Kazanmıştı.

Öğrencimizin tezi, konusu itibariyle TR81 Düzey 2 bölgesi için ‘’uygulanan ilk kapsamlı’’ çalışma olması sebebiyle ayrıca kıymetli olup; verdikleri emeklerden dolayı değerli hocamız Prof. Dr. Bülent KAYGIN ve öğrencimiz Özlem YILDIZ'ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

• Prof. Dr. Deniz AYDEMİR Supported to the Project Training

• Combustion Resistance of Particle Board Products Will Be Increased By Using Boron!

• Academic Promotion!

• We Have Given Our First Graduate Within The Scope Of The Council of Higher Education (YÖK) 100/2000 Program!

• President of the Chamber of Forestry Engineers, Hasan Türkyılmaz, Visited the Forestry Faculty of Bartın.

• Eco-Friendly New Biopolymer Nanocomposites That Decompose Rapidly In Nature Will Be Produced!

• NEW ENGINEERING CANDIDATES LEARN BY PRACTICE!

• "Zero waste project" was began to be implemented in Bartın University.

• 2018-2019 Fall Semester Midterm Exams were performed.

• Information on Optional Foreign Language Preparatory Education