image/svg+xml

Orman Mühendisleri Odası Başkanı Hasan TÜRKYILMAZ Bartın Üniversitesi Ağdacı Konferans Salonunda 22 Aralık Perşembe günü saat 14:00’de bir seminer gerçekleştirdi. Sayın TÜRKYILMAZ’a beraberindeki oda temsilcilerinden oluşan bir heyet eşlik ettiler.

“Ormancılık Mesleğimizin Geleceği ve İstihdam Modelleri” konulu seminere; meslek çalışanları, ilgili akademisyenler, Orman Mühendisi ve Orman Endüstri Mühendisi adayı öğrencilerimiz katılım gösterdiler.

Sayın TÜRKYILMAZ seminerde; Orman Mühendisliği ve Orman Endüstri Mühendisliğinin kamu ve özel sektördeki çalışmaları ve durumu hakkında önemli bilgiler verdi. Meslek adayı öğrencilerimiz de meslek örgütümüzün en üst temsilcisi ve ekibiyle tanışma, görüşme ve meslekleri ile ilgili merak ettiklerine cevap alma imkanı buldular.

Orman Mühendisleri Odası Başkanı Hasan TÜRKYILMAZ ve beraberindeki Oda temsilcilerinden oluşan heyet daha sonra Orman Fakültemizi ziyaret ettiler. Sayın TÜRKYILMAZA verdikleri seminer ve ziyaretlerinden ötürü Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü adına teşekkür ederiz.

• Prof. Dr. Deniz AYDEMİR Supported to the Project Training

• Combustion Resistance of Particle Board Products Will Be Increased By Using Boron!

• Academic Promotion!

• We Have Given Our First Graduate Within The Scope Of The Council of Higher Education (YÖK) 100/2000 Program!

• President of the Chamber of Forestry Engineers, Hasan Türkyılmaz, Visited the Forestry Faculty of Bartın.

• Eco-Friendly New Biopolymer Nanocomposites That Decompose Rapidly In Nature Will Be Produced!

• NEW ENGINEERING CANDIDATES LEARN BY PRACTICE!

• "Zero waste project" was began to be implemented in Bartın University.

• 2018-2019 Fall Semester Midterm Exams were performed.

• Information on Optional Foreign Language Preparatory Education